Evenementen

 Fietstochten en wandeltochten 2017

Aanmelden voor het fietsen bij: Eelke Bos, email:commissie@pabena.nl of telefonisch 06-23286976

De bedoeling is om in de zomermaanden april t/m september volgens onderstaand schema om 10.30 uur te starten vanaf steeds een ander vertrekpunt.

De te rijden afstand van de fietsroutes zijn ongeveer 40 km.

Fiets en wandeltochten 2017

Data's Fietstochten:  19/4, 17/5, 21/6, 26/7, 23/8, 20/9, 18/10

 

Wandeltocht PaBeNa 30 augustus 2017

 
Wandelen met PaBeNa                    
Bij voldoende belangstelling willen we elke laatste woensdag van de maand een wandeltocht organiseren. Voorlopig hebben we een aantal data ingepland. Voorwaarden zijn: het begin- en eindpunt van een tocht moet per openbaar vervoer te bereiken zijn, maar er moet ook voldoende gelegenheid zijn om auto’s te parkeren (liefst gratis). Onderweg moeten we een kop koffie of thee kunnen kopen. Er moet ook een plek zijn waar we ons eigen lunchpakketje kunnen nuttigen. De af te leggen afstand bedraagt ongeveer 15 kilometer. Deelname aan een dergelijke tocht is, even als bij de fietstochten, geheel voor eigen rekening en risico. 
 
 
Op 30 augustus 2017 willen we dan een wandeltocht houden. Het begin- en eindpunt van deze eerste wandeltocht is NS-station Wijchen. We willen vertrekken om ongeveer 10.00 uur (na aankomst van de treinen – uit beide richtingen!!!). De te lopen afstand bedraagt een kleine 15 kilometer. Onderweg krijgt u een kop koffie of thee aangeboden. Wel nemen we ons eigen lunchpakketje mee. 
Wilt u met ons mee wandelen, meldt u dan aan via e-mailadres: secretaris@pabena.nl.    U krijgt uiterlijk op maandagavond 28 augustus een berichtje of de wandeltocht wel of niet doorgaat. We zien uw aanmeldingen met belangstelling tegemoet. 
 
 Beste leden,
 
Op de website van de FPF staan 3 nieuwe activiteiten waarvoor in kan worden geschreven.
 
 
Op 4 augustus zeevissen op de Noordzee
 
 
Op 11 augustus Avifauna
 
 
Van 1 tot met 3 september wadlopen naar Ameland